Turvallisuus

LÄVISTYKSET TURVALLISESTI KOKENEEN JA KOULUTETUN AMMATTILAISEN TEKEMÄNÄ TURUSSA JA TAMPEREELLA.

Olemme ylpeänä edelläkävijöitä laadussa ja turvallisuudessa. Päivitämme tietojamme ja toimintatapojamme jatkuvasti taataksemme laadukasta palvelua johtavilla laatu- ja hygieniastandardeilla.

Henkilökuntamme on kouluttautunut mm. lävistystekniikoiden, korumateriaalien, jälkihoidon, ongelmankartoituksen ja aseptiikan saralla useissa kansainvälisissä seminaareissa sekä suorittanut Ensiapu-, Bloodborne Pathogens and Infection Control Training sekä WHO:n käsihygienia -koulutukset.

Teemme kaikki lävistykset laadukkailla välineillä, jotka tilaamme tunnetuilta toimittajilta. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, joka tekee kaikki lävistykset 100% steriilein JA kertakäyttöisin välinein.

Alan yleisestä käytännöstä poiketen KAIKKI lävistyksissä käyttämämme välineet ja tarvikkeet, myös käsineet, ovat steriilejä. Kaikki käyttämämme välineet ja tarvikkeet ovat myös poikkeuksetta kertakäyttöisiä.

Steriilillä toimenpiteellä ja aseptisilla työtavoilla on todistetusti merkittävä rooli infektioiden välttämisessä ja paranemisprosessissa. Kertakäyttövälineet sulkevat pois pienimmänkin inhimillisen virheen mahdollisuuden työkalujen puhdistus- ja sterilointivaiheessa, tehden toimenpiteestä 100% turvallisen.

Käytämme korujen ja tarvikkeiden sterilointiin moderneja pika-autoklaaveja, jotka soveltuvat pienten instrumenttien (myös huokoisten, onttojen ja onteloisten) nopeaan ja luotettavaan sterilointiin. Laitteita huolletaan säännöllisesti ja niiden toimintaa testataan ja tarkkaillaan asianmukaisesti.

Kaikki käyttämämme suoja- ja toimenpidekäsineet ovat lateksittomia.

Optimoimme työskentelytapojamme myös ekologisuutta huomioiden. Käyttämillämme tekniikoilla pyrimme turvallisen, nopean ja mahdollisimman helpon toimenpiteen lisäksi minimoimaan pakkausmateriaaleja, syntyvää jätettä ja energiankulutusta.

Kysy rohkeasti lisää jos jokin askarruttaa. Kerromme mielellämme lisää toimintatavoistamme!

Palaa etusivulle >