Lävistykset

LÄVISTYKSET TURUSSA JA TAMPEREELLA SEKÄ POP-UP RAUMALLA.

Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja ystävällistä palvelua sekä erikoistunutta ammattiosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset.

Panostamme erityisesti ainutlaatuiseen ja tyylikkääseen koruvalikoimaan sekä parhaisiin välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja huolettomia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä ja trendejä sekä kouluttaudumme ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Henkilökuntamme on osallistunut useisiin kansainvälisiin seminaareihin mm. Saksassa, Iso-Britanniassa ja Vegasissa sekä suorittanut Ensiapu-, Bloodborne Pathogens and Infection Control Training ja WHO:n käsihygienia -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari on aloittanut lävistämisen 2005 ja tehnyt lävistyksiä kokoaikaisesti ammatikseen vuodesta 2006. Lari työskentelee päätoimisesti Turussa sekä kuukausittain Rauman Pop-Up:issa. Lari on erikoistunut yksilöllisesti stailattuihin korvalävistysprojekteihin sekä vaativampiin erikoislävistyksiin. Larille voit varata aikoja Turun liikkeelle sekä Rauman Pop-Up:iin.

Larin kouluttama Karita aloitti lävistämisen 2016 ja työskentelee nykyisin osa-aikaisesti Turun liikkeellä sekä satunnaisesti Tampereella. Karita tekee asiantuntevasti yleisimpiä peruslävistyksiä ja palvelee koruasioissa yms. Karitalle voi varata aikoja Turun liikkeelle.

Tampereen liikkeen lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku, joka aloitti lävistämisen vuonna 2014. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä ja palvelee koruostoissa yms. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle.

Liikkeiltämme löydät laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita lävistyskoruja. Lue lisää Lävistyskorut -sivulta ja katso kuvia tekemistämme lävistyksistä ja esimerkkejä koruvalikoimastamme.