Lävistykset

LÄVISTYKSET TURUSSA JA TAMPEREELLA SEKÄ POP-UP KUUKAUSITTAIN RAUMALLA.

Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja ystävällistä palvelua sekä erikoistunutta ammattiosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

Teemme ammattitaitoisesti ja kokeneesti kaikki lävistykset tavallisista korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset.

Panostamme erityisesti ainutlaatuiseen ja tyylikkääseen koruvalikoimaan sekä parhaisiin välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja huolettomia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä ja trendejä, sekä kouluttaudumme ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Henkilökuntamme on osallistunut useisiin kansainvälisiin seminaareihin mm. Saksassa, Iso-Britanniassa ja Vegasissa sekä suorittanut Ensiapu-, Bloodborne Pathogens and Infection Control Training ja WHO:n käsihygienia -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari on lävistänyt vuodesta 2005 ja tehnyt lävistyksiä ammatikseen vuodesta 2006. Larille voit varata aikoja Turkuun ja Raumalle.

Larin kouluttama Karita aloitti lävistämisen vuonna 2016 ja on työskennellyt liikkeellämme siitä lähtien. Karita työskentelee kokoaikaisesti Turun liikkeellä tiistaista lauantaihin. Karita tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä ja palvelee koruasioissa yms. Karitalle voi varata aikoja Turun liikkeelle.

Tampereen liikkeen lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku, joka aloitti lävistämisen vuonna 2014 Turussa ja on työskennellyt vuodesta 2017 alkaen Tampereella. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä ja palvelee koruostoissa yms. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle.

Liikkeiltämme löydät myös laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita lävistyskoruja uusiin ja vanhoihin lävistyksiin. Lue lisää Lävistyskorut -sivulta ja katso kuvia tekemistämme lävistyksistä ja koruvalikoimastamme.

Palaa etusivulle >