Lävistykset

LÄVISTYKSET TURUSSA JA TAMPEREELLA.

Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja ystävällistä palvelua sekä erikoistunutta ammattiosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

Teemme ammattitaitoisesti ja kokeneesti kaikki lävistykset tavallisista korvakoruista microdermaleihin ja genitaalilävistyksiin.

Panostamme erityisesti ainutlaatuiseen ja tyylikkääseen koruvalikoimaan sekä parhaisiin välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja huolettomia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä ja trendejä, sekä kouluttaudumme ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Henkilökuntamme on osallistunut useisiin kansainvälisiin seminaareihin mm. Saksassa, Iso-Britanniassa ja Vegasissa sekä suorittanut Ensiapu-, Bloodborne Pathogens and Infection Control Training ja WHO:n käsihygienia -koulutukset.

Liikkeen perustaja ja omistaja Lari on tehnyt lävistyksiä vuodesta 2005 ja avannut ensimmäisen lävistysliikkeensä 2006.

Larin kouluttama Karita aloitti lävistämisen vuonna 2016 ja on työskennellyt liikkeellämme siitä lähtien. Karita tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä ja palvelee koruasioissa yms. Karitalle voi varata aikoja Turun liikkeelle tiistaista lauantaihin. Huom! Karita ei tee miesten genitaalilävistyksiä.

Tampereen liikkeen lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku, joka aloitti lävistämisen vuonna 2014 Turun liikkeellämme ja on työskennellyt vuodesta 2017 alkaen Tampereella. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä ja palvelee koruostoissa yms. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle tiistaista lauantaihin. Saku vierailee säännöllisesti myös Turun liikkeellä. Sakun ajat Turkuun varattavissa nettivarauksesta erikseen ilmoitettuina päivinä.

Liikkeiltämme löydät myös laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita lävistyskoruja uusiin ja vanhoihin lävistyksiin. Lue lisää Lävistyskorut -sivulta. Voit myös tilata lävistyskorut kotiin toimitettuna nettikaupastamme: www.lavistyskorukauppa.fi.

Palaa etusivulle >