Tärkeää Tietoa

Tärkeää tietoa:

MIKÄ ON LÄVISTYSTEN IKÄRAJA?
-Lävistysten ikäraja on 14 -vuotta. Huoltajan läsnäoloa ei vaadita, mutta alaikäisellä pitää olla laillisen huoltajan suostumus kyseisen lävistyksen ottamiselle (Huom! Sopimusehdot ajanvarauksen yhteydessä).

Tavallisia korvakoruja teemme yli 6 -vuotiaille lapsille laillisen huoltajan läsnäollessa.

Nänni-, genitaali- ja microdermal -lävistysten ikäraja on 18 vuotta.

PITÄÄKÖ LÄVISTYKSEEN VARATA AIKA?
-Varaa aika kaikkiin käynteihin (myös koruostot, korun vaihdot ym.).

Nettiajanvaraus -palvelussamme ajan varaaminen on helppoa ja nopeaa vuorokauden ympäri (nettiajanvaraus sulkeutuu 30min ennen varattavan ajan alkua).

Jälkitarkastukset, konsultaatiot yms. hoidetaan ensisijaisesti WhatsApp:illa, IG yksityisviestillä tai sähköpostitse.

VOINKO OTTAA TUKIHENKILÖN MUKAAN?
-Saavuthan varaukseesi enintään yhden seuralaisen kanssa. Kahden henkilön varauksissa ei ylimääräisiä seuralaisia.

MITÄ MAKSAA?
Lävistyshinnaston löydät täältä. Lopullinen hinta riippuu valitsemastasi korusta.

MYYTTEKÖ LÄVISTYSKORUJA?
-Kyllä. Voit ostaa lävistyskorut helposti nettikaupastamme: www.lavistyskorukauppa.fi tai liikkeiltämme.

MYYTTEKÖ LAHJAKORTTEJA?
-Voit ostaa meiltä lahjakortit lävistys- ja koruostoihin haluamallasi summalla. Sähköisen lahjakortin voit ostaa täältä. Myymme myös fyysisiä lahjakortteja liikkeillämme.

TEETTEKÖ LÄVISTYKSIÄ OMILLA KORUILLA?
-Emme. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisia, kauniita ja mahdollisimman ongelmattomia lävistyksiä. Korun laatu on erittäin keskeisessä roolissa edellä mainituissa ja ilman korun valmistajalta saatavia asianmukaisia dokumentteja laadun varmistaminen on mahdotonta. Kaikki hinnaston hinnat sisältävät laadukkaan ja turvallisen titaanikorun. Kivet, kultakorut ym. myydään erikseen.

VOINKO VALITA LÄVISTYKSEENI HETI MUUN KUIN PERUSKORUN?
-Toki! Valikoimistamme löytyy runsaasti kauniita ja laadukkaita korukiviä, kultakoruja, renkaita ja clickereitä, jotka soveltuvat jatkuvaan ympärivuorokautiseen käyttöön, niin tuoreissa kuin parantuneissakin lävistyksissä. Tietoa lävistyskoruista. Voit myös tilata lävistyskorut helposti kotiin nettikaupastamme: www.lavistyskorukauppa.fi.

MILLOIN VOIN VAIHTAA KORUN LÄVISTYKSEENI?
-Suosittelemme ettet poista korua ennen kuin lävistys on täysin parantunut. Useimmiten tämä vie jopa useita kuukausia, vaikka lävistys vaikuttaisi oireettomalta jo aikaisemmin.

Muistathan, että huonolaatuinen koru voi aiheuttaa allergioita ja ongelmia täysin parantuneessakin lävistyksessä. Käytämme kaikissa lävistyksissä implanttisertifioituja koruja, joita voit käyttää huoletta vaikka ikuisesti.

Suosittelemme, että käännyt puoleemme korunvaihtoihin liittyvissä asioissa, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan turvallisen ja anatomiaasi sopivan korun. Vaihdamme myös poikkeuksetta meiltä hankkimasi korut veloituksetta paikalleen.

ONKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN TEILLÄ TURVALLISTA?
-Henkilökuntamme on ammattitaitoinen, kouluttautunut ja työlleen omistautunut. Kaikki lävistykset tehdään aseptisia työtapoja noudattaen. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, jossa kaikki lävistykset tehdään 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein. Lue lisää TÄÄLTÄ.

SATTUUKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN?
-Lävistyksen ottaminen nipistää aina hieman, mutta olemme kokeneita ammattilaisia ja teemme kaikki lävistykset parhailla mahdollisilla välineillä ja tekniikoilla niin nopeasti ja kivuttomasti kuin mahdollista. Todennäköisesti koko homma on ohi paljon nopeammin ja helpommin kuin luulit.

SAANKO PUUDUTUKSEN?
-Voit halutessasi käyttää apteekista reseptivapaasti saatavia puudutuslaastareita tai -voidetta ennen lävistystä. Tämä on kuitenkin lähes poikkeuksetta tarpeetonta.

MITEN HOIDAN JA PUHDISTAN LÄVISTYSTÄ?
-Käymme hoito-ohjeet läpi perusteellisesti aina lävistyksen yhteydessä ja annamme asiakkaalle mukaan kirjalliset ohjeet. Löydät myös nettisivuiltamme lävistysten hoito-ohjeet.

MITÄ JOS LÄVISTYKSENI TULEHTUU?
-Mikäli tekemässämme lävistyksessä ilmenee mitään poikkeuksellista tai epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteyttä meihin!

Lävistyksen tulee olla siisti koko paranemisen ajan. Voimakas punoitus, kuumotus, turvotus, kipu, patit yms. eivät kuulu normaaliin paranemiseen ja ovat merkkejä ärtymisestä, joka pitää tarkistaa ja arvioida välittömästi.  Hakeudu aina viipymättä lääkäriin, mikäli huomaat voinnissasi heikkenemistä, korkeaa kuumetta tms.

Yleisimpiä ongelmien aiheuttajia ovat lävistyksen päällä nukkuminen, koskettelu ja korun liikuttelu, kolhut, kemikaalit ym. ulkoiset ärsykkeet. Oireet katoavat useimmiten melko nopeasti, kun ongelman aiheuttaja on löytynyt ja eliminoitu. Joskus kuitenkin esim. turvonnut lävistys saattaa vaatia korunvaihtoa pidempään tai vaatia muuta hoitoa.

Päivitämme mielellämme myös korusi laadukkaisiin ja turvallisiin sekä autamme parhaamme mukaan ongelmallisten lävistysten korjaamisissa vaikka et aiemmin olisi asioinut meillä.

Palaa etusivulle >