Tärkeää Tietoa

Tärkeää tietoa:

ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA COVID-19 JOHTUEN:
-Otamme vallitsevan koronavirustilanteen vakavasti ja olemme ottaneet käyttöön erityistoimia mahdollisimman turvallisen asioinnin ja työympäristön takaamiseksi.

Palvelemme toistaiseksi vain ajanvarauksella. Varaathan ajan kaikkiin käynteihin (myös koruostot ja korunvaihdot) nettiajanvarauksestamme. Liikkeen ovet pidetään suljettuna muilta kuin ajan varanneilta. Konsultaatiot, kyselyt, jälkitarkastukset ym. toteutetaan sähköisesti FB/IG yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Saavu varaukseesi yksin ilman seuralaisia. Poikkeuksena lasten korvakorut, jolloin yksi huoltaja mukana.

Asioi ainoastaan terveenä. Peru tai siirrä varauksesi jos sinulla on/on ollut kuluneen 14vrk aikana vähäisiäkään oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa.

Saavu varaukseesi mahdollisimman täsmällisesti jonon muodostumisen ehkäisemiseksi. Ole hyvä ja odota liikkeen ulkopuolella, kunnes avaamme oven ja kutsumme sisään.

Ohjeistamme jokaisen asiakkaan desinfioimaan kädet asianmukaisesti heti liikkeeseen saavuttua ja pyydämme välttämään ympäristön koskettelua.

Työntekijämme käyttävät koko asioinnin ajan suu-nenäsuojaa ja kasvovisiiriä.

Desinfioimme tiskin, kahvat, maksupäätteet ym. jokaisen asiakkaan jälkeen ja huolehdimme liikkeen siivouksesta tehostetusti.

MIKÄ ON LÄVISTYSTEN IKÄRAJA?
-Lävistysten ikäraja on 15 -vuotta. Huoltajan läsnäoloa ei vaadita, mutta alaikäisellä pitää olla laillisen huoltajan suostumus kyseisen lävistyksen ottamiselle.

Alle 15 -vuotiaalle voidaan tehdä tavallisimpia peruslävistyksiä tapauskohtaisesti keskusteltuamme asiasta ennen ajan varaamista huoltajan kanssa.

Tavallisia korvakoruja teemme yli 6 -vuotiaille lapsille.

HUOM! Vahvistamalla ajanvarauksen vakuutat olevasi täysi-ikäinen TAI olet yli 15 -vuotias ja sinulla on laillisen huoltajan suostumus kyseisen lävistyksen ottamiselle.

Nänni-, genitaali-, microdermal- ja surface-lävistysten ikäraja on 18 vuotta.

PITÄÄKÖ LÄVISTYKSEEN VARATA AIKA?
-Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi palvelemme toistaiseksi vain ajanvarauksella. Varaathan ajan kaikkiin käynteihin (myös koruostot, korun vaihdot ym.).

Jälkitarkastukset, konsultaatiot yms. sähköisesti esim. FB/IG yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Nettiajanvaraus -palvelumme kautta ajan varaaminen on helppoa ja nopeaa vuorokauden ympäri (nettiajanvaraus sulkeutuu 30min ennen varattavan ajan alkua).

MITÄ MAKSAA?
Lävistyshinnaston löydät täältä. Lopullinen hinta riippuu valitsemastasi korusta.

MYYTTEKÖ LAHJAKORTTEJA?
-Voit ostaa meiltä lahjakortit lävistys- ja koruostoihin haluamallasi summalla. Toimitamme lahjakortin halutessasi kätevästi sähköpostiin!

TEETTEKÖ LÄVISTYKSIÄ OMILLA KORUILLA?
-Emme. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisia, kauniita ja mahdollisimman ongelmattomia lävistyksiä. Korun laatu on erittäin keskeisessä roolissa edellä mainituissa ja ilman korun valmistajalta saatavia asianmukaisia dokumentteja laadun varmistaminen on mahdotonta.

VOINKO VALITA LÄVISTYKSEENI HETI MUUN KUIN PERUSKORUN?
-Toki! Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia korukiviä, kultakoruja, renkaita ja clickereitä, jotka soveltuvat jatkuvaan ympärivuorokautiseen käyttöön, niin tuoreissa kuin parantuneissakin lävistyksissä. Tietoa lävistyskoruista.

MILLOIN VOIN VAIHTAA KORUN LÄVISTYKSEENI?
-Suosittelemme ettet poista korua ennen kuin lävistys on täysin parantunut. Useimmiten tämä vie jopa useita kuukausia, vaikka lävistys vaikuttaisi oireettomalta jo aikaisemmin.

Teemme kaikille lävistyksille veloituksettoman jälkitarkastuksen n. 1kk kuluttua lävistämisestä (mahdolliset vaihtokorut eivät sisälly hintaan, kieli- ja huulilävistyksissä lyhyempi tappi -50%).

Muistathan, että huonolaatuinen koru voi aiheuttaa allergioita ja ongelmia täysin parantuneessakin lävistyksessä. Käytämme kaikissa lävistyksissä implanttisertifioituja koruja, joita voit käyttää huoletta vaikka ikuisesti.

Suosittelemme, että käännyt puoleemme korunvaihtoihin liittyvissä asioissa, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan turvallisen ja anatomiaasi sopivan korun.

ONKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN TEILLÄ TURVALLISTA?
-Henkilökuntamme on ammattitaitoinen, kouluttautunut ja työlleen omistautunut. Kaikki lävistykset tehdään aseptisia työtapoja noudattaen. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, jossa kaikki lävistykset tehdään 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein. Lue lisää TÄÄLTÄ.

SATTUUKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN?
-Lävistyksen ottaminen nipistää hieman, mutta olemme kokeneita ammattilaisia ja teemme kaikki lävistykset parhailla mahdollisilla välineillä ja tekniikoilla niin nopeasti ja kivuttomasti kuin mahdollista. Todennäköisesti koko homma on ohi paljon nopeammin ja helpommin kuin luulisit.

SAANKO PUUDUTUKSEN?
-Voit halutessasi käyttää apteekista reseptivapaasti saatavia puudutuslaastareita tai -voidetta ennen lävistystä. Tämä on kuitenkin lähes poikkeuksetta tarpeetonta.

MITEN HOIDAN JA PUHDISTAN LÄVISTYSTÄ?
-Käymme hoito-ohjeet läpi perusteellisesti aina lävistyksen yhteydessä ja annamme asiakkaalle mukaan kirjalliset ohjeet. Löydät myös nettisivuiltamme lävistysten hoito-ohjeet.

MITÄ JOS LÄVISTYKSENI TULEHTUU?
-Mikäli tekemässämme lävistyksessä ilmenee mitään poikkeuksellista tai epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteyttä meihin!

Lävistyksen tulee olla siisti koko paranemisen ajan. Voimakas punoitus, kuumotus, turvotus, kipu, patit yms. eivät kuulu normaaliin paranemiseen ja ovat merkkejä ärtymisestä, joka pitää tarkistaa ja arvioida välittömästi mieluiten paikan päällä.

Yleisimpiä ongelmien aiheuttajia ovat lävistyksen päällä nukkuminen, koskettelu ja korun liikuttelu, kolhut, kemikaalit ym. ulkoiset ärsykkeet. Oireet katoavat useimmiten melko nopeasti, kun ongelman aiheuttaja on löytynyt ja eliminoitu. Joskus kuitenkin esim. turvonnut lävistys saattaa vaatia korunvaihtoa pidempään tai vaatia muuta hoitoa.

Päivitämme mielellämme myös vanhat korusi laadukkaisiin ja turvallisiin sekä autamme parhaamme mukaan vanhojen lävistysten korjaamisissa yms.