Lävistyskorut

LÄVISTYSKORUT TURUSSA, TAMPEREELLA JA NETTIKAUPASSA

Tyylikkäät ja turvalliset korut tuoreisiin ja parantuneisiin lävistyksiin luotettavasti asiantuntevalta ja erikoistuneelta ammattilaiselta.

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja turvallisia sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki käyttämämme lävistyskorut ovat nikkelittömiä ja jatkuvaan ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuvia.

Valikoimissamme on runsaasti Premium -tason lävistyskoruja, mm. kultakorut, kivet, renkaat, clickerit yms., joista voit valita kauniin ja turvallisen korun uuteen lävistykseesi tai tulla päivittämään korut jo olemassa oleviin lävistyksiin.

Voit tilata lävistyskorut helposti nettikaupastamme: www.lavistyskorukauppa.fi.

Meiltä voit ostaa myös lahjakortit koruihin ja lävistyksiin kätevästi suoraan sähköpostiin toimitettuna.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään lävistyskorujen valinnassa, stailaamisessa sekä korujen asentamisessa. Tervetuloa!

MIKÄ IHMEEN SISÄKIERRE JA MIKSI? 

Ulkokierteisten lävistyskorujen (kierre korun ulkopinnalla) rosoiset kierteet saattavat vahingoittaa lävistystä sekä kerätä ja kuljettaa likaa korua vaihdettaessa. Sisäkierteisessä korussa kierteet ovat suojassa korun varren sisällä, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täydellisen sileä.

Kierteettömässä korussa periaate on sama kuin sisäkierteisessä, mutta lukko-osa kiinnitetään kierteiden sijaan tapin sisään painettavalla ”pinnillä”.

Kaikki käyttämämme lävistyskorut ovat sisäkierteisiä tai kierteettömiä parhaan laadun takaamiseksi.

KORUN VIIMEISTELY JA KIILLOTUS

Kauniin ulkonäön lisäksi laadukas viimeistely nopeuttaa lävistyksen paranemista ja vähentää komplikaatioita merkittävästi.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, joka haittaa haavan paranemista ja aiheuttaa ärsytystä korun liikkuessa.

Käytämme ainoastaan laadukkaasti viimeisteltyjä lävistyskoruja turvallisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi.

KORUMATERIAALIT

Käytämme lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania, täyttä 14k ja 18k kultaa, niobiumia tai lasia eli kaikki lävistyskorumme ovat nikkelittömiä ja jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvia.

Korumateriaalilla on erittäin suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja vointiin. Epäpuhdas materiaali saattaa aiheuttaa parantuneessakin lävistyksessä mm. allergioita, ärsytystä ja uloskasvua sekä pahimmassa tapauksessa vaarantaa terveyden. Usein oireet eivät ilmene välittömästi, vaan pitkäaikaisen altistuksen seurauksena.

KORUKIVET

Kaikki lävistyskorujemme kivet istutetaan ilman liimoja kauniin, turvallisen ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi.

Meiltä löydät laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita zirkonioita, luonnonkiviä ja jalokiviä. Pystymme myös tilaamaan lähes kaikki korumallit pyydettäessä aidoilla timanteilla.

Huonolaatuisissa lävistyskoruissa kivet ovat usein ns. ”foil back” kristalleja, joissa kiilto saadaan aikaan litteän kristallin taakse kiinnitetyllä pinnalla. Kosteuden ja lian kerääntyessä kristallin alle, kivi alkaa vihertää tai tummua ja menettää kiiltonsa. Huonolaatuiset kivet kiinnitetään koruihin lähes poikkeuksetta liimalla, joka irtoaa mm. suihkun ja saunan seurauksena. Liimoista saattaa myös päätyä iholle tai haavaan haitallisia kemikaaleja ja huonolaatuisissa kristalleissa voi olla mm. lyijyä.

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja turvallisia lävistyskoruja ja korukiviä, jotka pysyvät kauniina ja soveltuvat jatkuvaan ympärivuorokautiseen käyttöön.

ANODISOINTI

Voimme värjätä anodisoimalla kaikki titaani- ja niobium -korut odottaessasi nopeasti ja turvallisesti useisiin eri väreihin.

Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaani- ja niobium -koruihin saadaan sähkövirran avulla muodostettua suojaava oksidikerros, joka heijastaa valoa halutun värisenä ja parantaa korun implanttiominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).

Palaa etusivulle >