Lävistyskorut

LAADUKKAAT LÄVISTYSKORUT ASIANTUNTEVASTI TURUSSA JA TAMPEREELLA

Tyylikkäät ja turvalliset korut tuoreisiin ja parantuneisiin lävistyksiin asiantuntevan ammattilaisen opastuksella.

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja turvallisia sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki käyttämämme lävistyskorut ovat nikkelittömiä ja jatkuvaan ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuvia.

Valikoimissamme on runsaasti Premium -tason lävistyskoruja, mm. kultakorut, kivet, renkaat, clickerit yms., joista voit valita kauniin  ja turvallisen korun uuteen lävistykseesi tai tulla päivittämään korut jo olemassa oleviin lävistyksiin.

Meiltä voit ostaa myös lahjakortit koruihin ja lävistyksiin kätevästi suoraan sähköpostiin toimitettuna.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään korujen valinnassa, korun vaihdoissa yms. Tervetuloa!

MIKÄ IHMEEN SISÄKIERRE JA MIKSI? 

Ulkokierteisten korujen (kierre korun ulkopinnalla) rosoiset kierteet saattavat vahingoittaa lävistystä sekä kerätä ja kuljettaa likaa korua vaihdettaessa. Valitettavan usein halpatuotantomaissa valmistettujen ulkokierteisten korujen materiaalit ja viimeistely ovat myös hyvin kyseenalaisia.

Sisäkierteisessä korussa kierteet ovat suojassa korun varren sisällä, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täydellisen sileä.

Kierteettömässä korussa periaate on sama kuin sisäkierteisessä, mutta lukko-osa kiinnitetään kierteiden sijaan tapin sisään painettavalla “pinnillä”.

KORUN VIIMEISTELY JA KIILLOTUS

Kauniin ulkonäön lisäksi asianmukainen kiiltävä ja virheetön viimeistely nopeuttaa lävistyksen paranemista sekä vähentää komplikaatioita merkittävästi.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, joka haittaa haavan paranemista ja aiheuttaa ärsytystä korun liikkuessa.

KORUMATERIAALIT

Käytämme tuoreissa lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania, täyttä 14k ja 18k kultaa, niobiumia tai lasia.

Korumateriaalilla on erittäin suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja hyvinvointiin. Epäpuhdas materiaali saattaa aiheuttaa parantuneessakin lävistyksessä allergioita, ärsytystä ja uloskasvua sekä pahimmassa tapauksessa vaarantaa terveyden. Usein oireet eivät ilmene välittömästi, vaan pitkäaikaisen altistuksen seurauksena.

ANODISOINTI

Voimme värjätä anodisoimalla kaikki titaani- ja niobium -korut odottaessasi nopeasti ja turvallisesti useisiin eri väreihin.

Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaani- ja niobium -koruihin saadaan sähkövirran avulla muodostettua suojaava oksidikerros, joka heijastaa valoa halutun värisenä ja parantaa korun implanttiominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).