Hinnasto

Voit valita lävistykseesi useita koruvaihtoehtoja laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme maailman arvostetuimmilta designereilta.

Meiltä löydät mm. aidot ja synteettiset korukivet (zirkoniat, opaalit, luonnonkivet yms.), kultakorut (täyttä 14 ja 18 karaatin kultaa) sekä näyttävät clickerit ja renkaat.

Kaikki korumme ovat nikkelittömiä, sisäkierteisiä/kierteettömiä ja huippuunsa viimeisteltyjä mahdollisimman kivuttoman lävistyksen, ongelmattoman paranemisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi. Lue lisää Lävistyskorut -sivulla.

Teemme kaikki lävistykset turvallisesti ja ammattitaitoisesti 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein aseptisia työtapoja noudattaen. Lisätietoa Turvallisuus -sivulla.

Jokainen asiakas saa perusteelliset jälkihoito-ohjeet suullisesti lävistyksen yhteydessä sekä kirjallisesti mukaansa. Löydät lävistysten hoito-ohjeet myös nettisivuiltamme.

Teemme kaikille lävistyksille sähköisen jälkitarkastuksen 1kk kuluttua lävistämisestä, sekä kieli- ja huulilävistyksiin tapin lyhennyksen (-50% tapin hinnasta) turvotuksen laskeuduttua.

Jokainen lävistysasiakas saa henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, jolla joka kuudes lävistys -50€ listahinnasta. Saat korttiin merkinnän myös suosittelijana, kun tuot uuden asiakkaan meille lävistettäväksi.

Meillä voit maksaa kortti- ja mobiilimaksulla sekä MobilePay:llä. Otamme vastaan myös käteistä, mutta toivomme ensisijaisesti sähköistä maksutapaa.

Varaa aika lävistyksiin ja koruostoihin täällä!

Voit ostaa meiltä myös lahjakortit haluamallasi summalla. Sähköisen lahjakortin voit ostaa TÄÄLTÄ. Perinteisen lahjakortin voit ostaa suoraan liikkeiltämme.

Lävistyskoruja voit tilata kotiin toimitettuna helposti nettikaupastamme: www.lavistyskorukauppa.fi.

LÄVISTYSHINNASTO

Hinnat alkaen kivettömällä titaanipallolla/-pallolukkorenkaalla. Kivet, kultakorut ym. myydään erikseen.

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KAIKKI HINNAT SIS. ALV.24%.

Korvalehti…..65€ (110€/pari)
Perusrusto (Helix)…..65€
Muut rustot (Tragus, Conch, Daith, Rook, Forward Helix, Anti-Tragus, Snug yms.)…..70€
Industrial…..80€

Silmäkulma…..70€ (120€/pari)
Silmienväli…..80€

Nenänsivu…..70€ (120€/pari)
Septum…..75€

Kieli…..70€
Huuli (Labret, Madonna, Medusa, Vertical Labret yms.)…..70€ (120€/pari)
Smiley…..65€

Nänni…..70€ (120€/pari)
Napa…..70€

Microdermal…..90€ (seuraavat samalla kerralla otetut 60€/kpl)

Genitaalilävistykset…..alk. 90€ (Kysy lisää ja varmista saatavuus: WhatsApp / info@larypiercing.fi)

Palaa etusivulle >