Hinnasto

Voit valita lävistykseesi useita koruvaihtoehtoja laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme maailman arvostetuimmilta valmistajilta.

Meiltä löydät mm. aidot ja synteettiset korukivet (zirkoniat, opaalit, luonnonkivet yms.), kultakorut (täyttä 14 tai 18 karaatin kultaa) sekä näyttävät clickerit ja renkaat.

Kaikki korumme ovat nikkelittömiä, sisäkierteisiä/kierteettömiä ja huippuunsa viimeisteltyjä mahdollisimman kivuttoman lävistyksen, ongelmattoman paranemisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi. Lue lisää Lävistyskorut -sivulla.

Teemme kaikki lävistykset turvallisesti ja ammattitaitoisesti 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein aseptisia työtapoja noudattaen. Lisätietoa Turvallisuus -sivulla.

Jokainen asiakas saa perusteelliset jälkihoito-ohjeet suullisesti lävistyksen yhteydessä sekä kirjallisesti mukaansa. Löydät lävistysten hoito-ohjeet myös nettisivuiltamme.

Teemme kaikille lävistyksille veloituksettoman jälkitarkastuksen n. 1kk kuluttua (mahdolliset vaihtokorut eivät sisälly hintaan) sekä kieli- ja huulilävistyksiin tapin lyhennyksen (-50% tapin hinnasta) turvotuksen laskeuduttua. HUOM! Koronaviruksesta johtuen jälkitarkastukset, konsultaatiot ym. toteutetaan sähköisesti FB/IG yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Jokainen lävistysasiakas saa henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, jolla joka kuudes lävistys veloituksetta (arvo 50€). Saat korttiin merkinnän myös suosittelijana, kun tuot uuden asiakkaan meille lävistettäväksi.

Meillä voit maksaa VISA-, VISA Electron-, MasterCard- ja Maestro -korteilla sekä mobiilimaksulla. Otamme toistaiseksi vastaan myös käteistä, mutta toivomme ensisijaisesti kortti- tai mobiilimaksua.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi palvelemme toistaiseksi VAIN AJANVARAUKSELLA! Varaa aika lävistyksiin ja koruostoihin täällä.

Voit ostaa meiltä myös lahjakortit lävistyksiin ja koruihin haluamallasi summalla. Toimitamme lahjakortin halutessasi kätevästi sähköpostiin!

LÄVISTYSHINNASTO

Hinnat alkaen kivettömällä implanttisertifioidulla titaanipallolla/-pallolukkorenkaalla.

KAIKKI HINNAT SIS. ALV.24%.

Korvalehti…..55€ (90€/pari)
Perusrusto (Helix)…..55€
Muut rustot (Tragus, Conch, Daith, Rook, Forward Helix, Anti-Tragus, Snug yms.)…..60€
Industrial…..70€

Silmäkulma…..60€
Silmienväli…..60€

Nenänsivu…..60€
Septum…..65€

Kieli…..60€
Huuli (Labret, Madonna, Medusa, Vertical Labret yms.)…..60€
Smiley…..55€

Nänni…..60€ (110€/pari)
Napa…..60€

Surface -lävistys (niska, rintaväli yms.)…..80€

Microdermal…..80€ (seuraavat samalla kerralla otetut 60€)

Genitaalilävistykset…..alk. 80€