Hinnasto

Voit valita lävistykseesi useita eri koruvaihtoehtoja laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme maailman arvostetuimmilta koruvalmistajilta, mm. Anatometal, Industrial Strength, LeroiNeometal, BodyGems, Glasswear Studios.

Valikoimistamme löydät peruskorujen lisäksi mm. synteettiset ja aidot korukivet (zirkoniat, opaalit, luonnonkivet yms.), kultakorut (täyttä 14 tai 18 karaatin kultaa), käsintehdyt lasiplugit ja -tunnelit venytyksiin sekä näyttävät clickerit esim. septum ja daith -lävistyksiin. Voimme lisäksi värjätä kaikki titaanikorut useisiin näyttäviin väreihin anodisoimalla, ilman haitallisia pinnoitteita tai kemikaaleja.

Kaikki ensilävistyskorumme ovat nikkelivapaita, sisäkierteisiä/kierteettömiä ja käsinkiillotettuja mahdollisimman kivuttoman lävistyksen, ongelmattoman paranemisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi. Lue lisää Lävistyskorut -sivulta. Teemme kaikki lävistykset 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein aseptisia työtapoja noudattaen. Lisätietoa Turvallisuus -sivulla.

Lähes kaikilla koruillamme on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu, joka kattaa mm. kivet ja niiden istutukset sekä roikkuvien osien kiinnitykset. Anodisoiduille koruille tarjoamme veloituksettoman uudelleen käsittelyn, mikäli korun väri muuttuu tai haalistuu.

Jokainen asiakas saa perusteelliset jälkihoito-ohjeet suullisesti lävistyksen yhteydessä sekä kirjallisesti mukaansa.

Kaikkiin tekemiimme lävistyksiin kuuluu veloitukseton jälkitarkastus n. 1kk kuluttua lävistyksen tekemisestä sekä suun alueen lävistyksiin lyhyempi tappi (paikalleen vaihdettuna) -50% korun hinnasta turvotuksen laskeuduttua (n. 2-4vko kuluttua lävistämisestä).

Jokainen lävistysasiakas saa henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, jolla joka kuudes lävistys veloituksetta (arvo 50€). Saat merkinnän asiakaskorttiisi myös suosittelijana, kun tuot uuden asiakkaan meille lävistettäväksi. Kanta-asiakaskortti toimii Turun ja Tampereen liikkeissämme.

Maksuvälineinä meillä käy KÄTEINEN sekä KAIKKI YLEISIMMÄT PANKKI- JA LUOTTOKORTIT, MYÖS VISA ELECTRON. HUOM! Korttimaksuista veloitamme 2% (per maksutapahtuma) välityspalkkiokulun!

Jonotuksen välttämiseksi ja haluamasi ajankohdan varmistamiseksi voit varata ajan lävistykseen helposti nettivarauspalvelumme kautta TÄÄLTÄTeemme myös Walk-In lävistyksiä ilman ajanvarausta päivittäin (Ma-Pe 12-18) varaustilanteen salliessa.

LÄVISTYSHINNASTO

Hinnat sisältävät käsinkiillotetun sisäkierteisen ASTM-F136 titaanitapin, -labretin tai -renkaan. 

KAIKKI HINNAT SIS. ALV.24%.

Korvalehti…..50€ (80€/pari)
Perusrusto (korvan yläosa)…..50€
Tragus…..55€
Daith…..60€
Muut rustot (Inner Conch, Rook, Snug, Anti-tragus ym.)…..55€
Industrial…..70€
Forward Helix…..60€ (tupla 110€ tripla 150€)

Silmäkulma…..55€
Silmienväli…..60€

Nenänsivu…..55€
Septum…..55€

Kieli…..55€
Huuli (Labret, Madonna, Medusa, Vertical Labret yms.)…..55€ (100€/pari)
Smiley…..50€
Tongueweb…..60€
Poski…..70€ (120€/pari)

Nänni…..55€ (100€/pari)
Napa…..55€

SURFACE -LÄVISTYKSET (niska, rintaväli yms.)…..80€ Hinta sisältää korun peruslaatoilla tai palloilla.

MICRODERMALIT…..80€ (seuraavat samalla kerralla otetut 60€) Hinta sisältää korun peruslaatalla.

GENITAALILÄVISTYKSET:
Klitoriksen huppu (pysty/vaaka)…..80€
Häpyhuuli (sisemmät/ulommat)…..80€
Christina…..90€
Triangle…..120€
Muut…..alk.80€

Prince Albert…..100€
Frenum…..90€
Kivespussit…..80€
Ampallang/Apadravya….120€
Muut…..alk.80€

Teemme ammattitaitoisesti ja kokeneesti lähes kaikkia mahdollisia lävistyksiä, jotka ovat järkeviä ja turvallisia. Kysy rohkeasti lisää!!!