Hinnasto

Voit valita lävistykseesi useita eri koruvaihtoehtoja laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme maailman arvostetuimmilta koruvalmistajilta.

Meiltä löydät mm. synteettiset ja aidot korukivet (zirkoniat, opaalit, luonnonkivet yms.), kultakorut (täyttä 14 tai 18 karaatin kultaa), näyttävät clickerit ja renkaat sekä käsintehdyt lasiplugit ja -tunnelit venytyksiin. Voimme lisäksi värjätä kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti anodisoimalla useisiin kauniisiin väreihin.

Kaikki ensilävistyskorumme ovat nikkelivapaita, sisäkierteisiä/kierteettömiä ja peilikirkkaaksi viimeisteltyjä mahdollisimman kivuttoman lävistyksen, ongelmattoman paranemisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi.

Useimmilla koruillamme on elinikäinen takuu, joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet. Lue lisää Lävistyskorut -sivulta.

Teemme kaikki lävistykset turvallisesti ja ammattitaitoisesti 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein aseptisia työtapoja noudattaen. Lisätietoa Turvallisuus -sivulla.

Jokainen asiakas saa perusteelliset jälkihoito-ohjeet suullisesti lävistyksen yhteydessä sekä kirjallisesti mukaansa.

Kaikkiin tekemiimme lävistyksiin kuuluu veloitukseton jälkitarkastus n. 1kk kuluttua lävistyksen tekemisestä sekä suun alueen lävistyksiin lyhyempi tappi (paikalleen vaihdettuna) -50% korun hinnasta turvotuksen laskeuduttua (n. 2-4vko kuluttua lävistämisestä).

Jokainen lävistysasiakas saa henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, jolla joka kuudes lävistys veloituksetta (arvo 50€). Saat merkinnän asiakaskorttiisi myös suosittelijana, kun tuot uuden asiakkaan meille lävistettäväksi. Kanta-asiakaskortti käy Turun ja Tampereen liikkeissämme sekä Rauman Pop-Up:issa.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä VISA-, VISA Electron-, MasterCard- ja Maestro -korteilla.

Jonotuksen välttämiseksi ja haluamasi ajankohdan varmistamiseksi suosittelemme varaamaan ajan lävistyksiin ja koruostoihin TÄÄLTÄTeemme myös Walk-In lävistyksiä ilman ajanvarausta varaustilanteen salliessa.

LÄVISTYSHINNASTO

Hinnat alkaen sisäkierteisellä/kierteettömällä ASTM-F136 sertifioidulla titaanitapilla tai -renkaalla.

KAIKKI HINNAT SIS. ALV.24%.

Korvalehti…..50€ (80€/pari)
Perusrusto (Helix)…..50€
Muut rustot (Tragus, Conch, Daith, Rook, Forward Helix, Anti-Tragus, Snug yms.)…..60€
Industrial…..70€

Silmäkulma…..55€
Silmienväli…..60€

Nenänsivu…..55€
Septum…..60€

Kieli…..55€
Huuli (Labret, Madonna, Medusa, Vertical Labret yms.)…..55€
Smiley…..50€

Nänni…..55€ (100€/pari)
Napa…..55€

Surface -lävistys (niska, rintaväli yms.)…..80€

Microdermal…..80€ (seuraavat samalla kerralla otetut 60€)

Genitaalilävistykset…..alk. 80€ (Kysy lisää!)