Hinnasto

Voit valita lävistykseesi useita eri koruvaihtoehtoja laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme maailman arvostetuimmilta koruvalmistajilta.

Meiltä löydät mm. synteettiset ja aidot korukivet (zirkoniat, opaalit, luonnonkivet yms.), kultakorut (täyttä 14 tai 18 karaatin kultaa), näyttävät clickerit ja renkaat sekä käsintehdyt lasiplugit ja -tunnelit venytyksiin. Voimme lisäksi värjätä kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti anodisoimalla useisiin kauniisiin väreihin.

Kaikki ensilävistyskorumme ovat nikkelivapaita, sisäkierteisiä/kierteettömiä ja peilikirkkaaksi viimeisteltyjä mahdollisimman kivuttoman lävistyksen, ongelmattoman paranemisen ja kauniin lopputuloksen takaamiseksi. Lue lisää Lävistyskorut -sivulla.

Teemme kaikki lävistykset turvallisesti ja ammattitaitoisesti 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein aseptisia työtapoja noudattaen. Lisätietoa Turvallisuus -sivulla.

Jokainen asiakas saa perusteelliset jälkihoito-ohjeet suullisesti lävistyksen yhteydessä sekä kirjallisesti mukaansa. Löydät hoito-ohjeet myös nettisivuiltamme.

Teemme kaikille lävistyksille veloituksettoman jälkitarkastuksen n. 1kk kuluttua (mahdolliset vaihtokorut eivät sisälly hintaan) sekä suun alueen lävistyksiin tapin lyhennyksen (-50% tapin hinnasta) turvotuksen laskeuduttua n. 2-4vko kuluttua.

Jokainen lävistysasiakas saa henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, jolla joka kuudes lävistys veloituksetta (arvo 50€). Saat korttiin merkinnän myös suosittelijana, kun tuot uuden asiakkaan meille lävistettäväksi.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä VISA-, VISA Electron-, MasterCard- ja Maestro -korteilla.

Jonotuksen välttämiseksi ja haluamasi ajankohdan varmistamiseksi suosittelemme varaamaan ajan lävistyksiin ja koruostoihin TÄÄLTÄ. Teemme myös Walk-In lävistyksiä varaustilanteen salliessa.

Voit ostaa meiltä myös lahjakortit lävistys- ja koruostoihin haluamallasi summalla.

LÄVISTYSHINNASTO

Hinnat alkaen sisäkierteisellä/kierteettömällä ASTM-F136 sertifioidulla titaanitapilla tai -renkaalla. 

KAIKKI HINNAT SIS. ALV.24%.

Korvalehti…..50€ (80€/pari)
Perusrusto (Helix)…..50€
Muut rustot (Tragus, Conch, Daith, Rook, Forward Helix, Anti-Tragus, Snug yms.)…..60€
Industrial…..70€

Silmäkulma…..60€
Silmienväli…..60€

Nenänsivu…..60€
Septum…..65€

Kieli…..60€
Huuli (Labret, Madonna, Medusa, Vertical Labret yms.)…..60€
Smiley…..55€

Nänni…..60€ (110€/pari)
Napa…..60€

Surface -lävistys (niska, rintaväli yms.)…..80€

Microdermal…..80€ (seuraavat samalla kerralla otetut 60€)

Genitaalilävistykset…..alk. 80€ (Kysy lisää!)