Turvallisuus

LÄVISTYKSET HYGIENISESTI JA TURVALLISESTI

Studiomme laatu- ja hygieniastandardit ovat huippuluokkaa. Noudatamme työtapoja, jotka takaavat turvallisia ja mahdollisimman ongelmitta paranevia lävistyksiä.

Henkilökuntamme on opiskellut mm. lävistystekniikoita, korumateriaaleja, jälkihoitoa, välinehuoltoa, aseptista työskentelyä, anatomiaa yms. kansainvälisissä seminaareissa sekä suorittanut Ensiapu- ja Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Teemme kaikki lävistykset laadukkailla ja turvallisilla välineillä, jotka tilaamme tunnetuilta toimittajilta. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, joka tarjoaa kaikki lävistykset 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein.

Alan yleisestä käytännöstä poiketen KAIKKI lävistyksissä käyttämämme välineet ja tarvikkeet, myös käsineet, ovat steriilejä. Kaikki käyttämämme välineet ja tarvikkeet ovat myös poikkeuksetta kertakäyttöisiä eli mitään työkaluja ei käytetä uudelleen.

Steriilillä toimenpiteellä ja aseptisilla työtavoilla on todistetusti merkittävä rooli infektioiden välttämisessä ja nopeassa paranemisprosessissa. Kertakäyttövälineet sulkevat pois pienimmänkin inhimillisen virheen mahdollisuuden työkalujen puhdistus- ja sterilointivaiheessa, tehden toimenpiteestä 100% turvallisen.

Kaikki käyttämämme korut, neulat, harsotaitokset ym. tilataan joko valmiiksi steriilinä tai steriloidaan ennen käyttöä. Liikkeillämme on käytössä huipputekniikkaa edustavat B- ja S -luokan autoklaavit, jotka soveltuvat kaikenlaisten (myös onttojen, huokoisten yms.) instrumenttien luotettavaan sterilointiin.

Sterilointilaitteiston toimintaa testataan ja tarkkaillaan säännöllisesti laitteen omilla testiohjelmilla sekä ulkoisilla indikaattoreilla ja testilaitteilla.

LÄVISTYSTILANNE

Kaikki käyttämämme suoja- ja toimenpidekäsineet ovat lateksittomia. Lävistäjä käyttää toimenpiteen aikana kertakäyttöistä suu- ja nenäsuojusta.

Toimenpiteessä käytettävät steriilipakkauksissa olevat tarvikkeet kerätään puhtaalle työtasolle. Lävistysalue puhdistetaan, merkataan (kertakäyttöistä tikkua ja merkkausmustetta käyttäen) ja desinfioidaan. Lävistäjä avaa steriilikäsineet ja tarvikkeet pakkauksista aseptista ”no touch” -tekniikkaa käyttäen ja pukee steriilikäsineet.

HUOM! Turun liikkeellä käytämme mm. silmä- ja hammaskirurgiassa laajasti käytettyä erityisen nopeaa kasettiautoklaavia, jolla steriloimme kaikki toimenpiteessä käytettävät välineet pakkaamattomina erikseen jokaiselle asiakkaalle ennen lävistystä ja työskentely tapahtuu suoraan kasetin steriililtä sisäosalta.

Ympäröivä alue peitetään steriilillä liinalla ja lävistys tehdään kertakäyttöisellä erityisesti lävistämiseen tarkoitetulla neulalla, jonka perässä koru kulkee paikoilleen. Lävistysalue puhdistetaan tarvittaessa steriilillä suolaliuoksella.

Käytetyt neulat hävitetään läpäisemättömään riskijäteastiaan välittömästi käytön jälkeen. Vastaanottoputket ym. instrumentit hävitetään tavallisten roskien mukana. Kaikki toimenpiteessä käytetyt instrumentit ovat kertakäyttöisiä ja hävitetään käytön jälkeen 100% turvallisuuden takaamiseksi. Työtasot desinfioidaan huolellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen.

Kysy rohkeasti lisää jos jokin askarruttaa! Olemme alamme edelläkävijöitä ja seisomme ylpeinä työskentelytapojemme takana. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.