Turvallisuus

LÄVISTYKSET TURVALLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA

Studiomme laatu- ja hygieniastandardit edustavat alan kansainvälistä huippua. Noudatamme työtapoja, jotka takaavat turvallisia ja mahdollisimman ongelmitta paranevia lävistyksiä.

Henkilökuntamme on kouluttautunut mm. lävistystekniikoihin, korumateriaaleihin, jälkihoitoon ja ongelmankartoitukseen, välinehuoltoon, aseptiseen työskentelyyn, anatomiaan, lävistysten sijoitteluun yms. liittyen kansainvälisissä seminaareissa sekä suorittanut Ensiapu- ja Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Teemme kaikki lävistykset laadukkailla ja turvallisilla välineillä, jotka tilaamme tunnetuilta toimittajilta. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, joka tekee kaikki lävistykset 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein.

Alan yleisestä käytännöstä poiketen KAIKKI lävistyksissä käyttämämme välineet ja tarvikkeet, myös käsineet, ovat steriilejä. Kaikki käyttämämme välineet ja tarvikkeet ovat myös poikkeuksetta kertakäyttöisiä eli mitään työkaluja ei käytetä uudelleen.

Steriilillä toimenpiteellä ja aseptisilla työtavoilla on todistetusti merkittävä rooli infektioiden välttämisessä ja nopeassa paranemisprosessissa. Kertakäyttövälineet sulkevat pois pienimmänkin inhimillisen virheen mahdollisuuden työkalujen puhdistus- ja sterilointivaiheessa, tehden toimenpiteestä 100% turvallisen.

Liikkeillämme on käytössä asianmukaiset viimeisintä tekniikkaa edustavat vakuumiautoklaavit, jotka soveltuvat kaikenlaisten (myös onttojen, huokoisten yms.) instrumenttien ja tarvikkeiden luotettavaan sterilointiin.

Sterilointilaitteiston toimintaa testataan ja tarkkaillaan säännöllisesti laitteen omilla testiohjelmilla sekä ulkoisilla indikaattoreilla ja laitteilla.

Kaikki käyttämämme suoja- ja toimenpidekäsineet ovat lateksittomia. Lävistäjä käyttää toimenpiteen aikana kertakäyttöistä suu- ja nenäsuojusta.

Kysy rohkeasti lisää jos jokin askarruttaa! Olemme ylpeänä edelläkävijöitä laadussa ja turvallisuudessa ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.