Turvallisuus

LÄVISTYKSET TURVALLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA TURUSSA JA TAMPEREELLA

Studiomme laatu- ja hygieniastandardit ovat huippuluokkaa. Noudatamme työtapoja, joilla pystymme tarjoamaan turvallisia ja mahdollisimman ongelmitta paranevia lävistyksiä.

Henkilökuntamme on opiskellut mm. lävistystekniikoita, korumateriaaleja, jälkihoitoa ja ongelmankartoitusta, välinehuoltoa, aseptiikkaa, anatomiaa ym. kansainvälisissä seminaareissa sekä suorittanut Ensiapu- ja Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Teemme kaikki lävistykset laadukkailla ja turvallisilla välineillä, jotka tilaamme tunnetuilta toimittajilta. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, joka tekee kaikki lävistykset 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein.

Alan yleisestä käytännöstä poiketen KAIKKI lävistyksissä käyttämämme välineet ja tarvikkeet, myös käsineet, ovat steriilejä. Kaikki käyttämämme välineet ja tarvikkeet ovat myös poikkeuksetta kertakäyttöisiä.

Steriilillä toimenpiteellä ja aseptisilla työtavoilla on todistetusti merkittävä rooli infektioiden välttämisessä ja nopeassa paranemisprosessissa. Kertakäyttövälineet sulkevat pois pienimmänkin inhimillisen virheen mahdollisuuden työkalujen puhdistus- ja sterilointivaiheessa, tehden toimenpiteestä 100% turvallisen.

Käytämme korujen ja tarvikkeiden sterilointiin huipputekniikkaa edustavia pika-autoklaaveja, jotka soveltuvat kaikenlaisten (myös onttojen ja onteloisten) välineiden nopeaan ja luotettavaan sterilointiin. Laitteita huolletaan säännöllisesti ja niiden toimintaa testataan ja tarkkaillaan asianmukaisesti.

Kaikki käyttämämme suoja- ja toimenpidekäsineet ovat lateksittomia. Lävistäjä käyttää toimenpiteen aikana kertakäyttöistä suu- ja nenäsuojusta.

Kysy rohkeasti lisää jos jokin askarruttaa! Olemme ylpeänä edelläkävijöitä laadussa ja turvallisuudessa ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.