Tärkeää Tietoa

Tärkeää tietoa:

MIKÄ ON LÄVISTYSTEN IKÄRAJA?
-Lävistysten ikäraja liikkeillämme on 16 vuotta. Laillisen huoltajan suostumuksella teemme tavallisimpia lävistyksiä (korvat, rustot, napa, nenä, kieli, huuli jne.) yli 14 -vuotiaille.

Alle 16 -vuotiaan huoltaja voi soittaa studiolle etukäteen (Turku: 045-78402295, Tampere: 044-2429904) tai mieluiten tulla mukaan paikanpäälle.

Tavallisia korvakoruja teemme mielellämme myös lapsille. Edellytyksenä on, että lapsi itse haluaa koruja ja ymmärtää mitä tapahtuu sekä pystyy olemaan tilanteessa riittävän paikoillaan ja rauhallisesti. Vauvojen korvia emme lävistä missään tilanteessa.

Genitaali-, microdermal- ja surface-lävistysten ikäraja on 18v.

PITÄÄKÖ LÄVISTYKSEEN VARATA AIKA?
-Suosittelemme ensisijaisesti ajanvarausta lävistyksiin ja koruhankintoihin jonotuksen välttämiseksi ja haluamasi ajankohdan varmistamiseksi. Teemme myös Walk-In lävistyksiä ilman ajanvarausta varaustilanteen salliessa.

Nettiajanvaraus -palvelumme kautta ajan varaaminen hoituu helposti ja nopeasti vuorokauden ympäri (nettiajanvaraus sulkeutuu 30min ennen varattavan ajan alkua).

MITÄ MAKSAA?
-Lävistyshinnaston löydät TÄÄLTÄ. Hinnasto on voimassa Turun ja Tampereen liikkeissämme.

TEETTEKÖ LÄVISTYKSIÄ OMILLA KORUILLA?
-Emme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisia, kauniita ja mahdollisimman ongelmattomia lävistyksiä. Korun laatu on erittäin keskeisessä roolissa edellä mainituissa ja ilman korun valmistajalta saatavia asianmukaisia dokumentteja laadun varmistaminen on mahdotonta.

Koruvalikoimamme on yksi Pohjoismaiden laadukkaimmista ja seisomme ylpeinä tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden takana. Käyttämämme ensilävistyskorut ovat nikkelivapaita ja implanttisertifioituja. Käytämme ainoastaan sisäkierteisiä tai kierteettömiä käsinkiillotettuja koruja. Lähes kaikilla koruillamme on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.

Saat meiltä lävistykseesi heti kauniin ja turvallisen korun, jota sinun ei välttämättä tarvitse vaihtaa ikinä ellet halua. Lue lisää TÄÄLTÄ.

VOINKO VALITA LÄVISTYKSEENI HETI MUUN KUIN PERUSKORUN?
-Toki! Valikoimistamme löytyy peruskorujen lisäksi mm. paljon erilaisia kivellisiä koruja, aitoja kultakoruja sekä clickereitä, jotka kaikki soveltuvat niin tuoreisiin kuin parantuneisiinkin lävistyksiin. Meiltä löydät myös laadukkaat ja turvalliset korut lävistysten venyttämiseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään juuri mieleisesi ja anatomiaasi sopivan korun valitsemisessa.

MILLOIN VOIN VAIHTAA KORUN LÄVISTYKSEENI?
-Suosittelemme ettet poista korua lävistyksestä ennen kuin lävistys on täysin oireeton ja parantunut. Useimmissa lävistyksissä tämä vie vähintään muutaman kuukauden.

Teemme kaikille lävistyksille veloituksettoman jälkitarkastuksen n. 1kk kuluttua lävistämisestä, jolloin voimme tarvittaessa lyhentää tapin sopivampaan turvotuksen laskeuduttua. Suun alueen lävistyksissä jälkitarkastus ja korun lyhennys tehdään n. 2-4vko kuluttua.

Muistathan, että huonolaatuinen koru voi aiheuttaa allergioita ja ongelmia täysin parantuneessakin lävistyksessä. Käytämme kaikissa lävistyksissä implanttisertifioituja koruja, joita voit käyttää vaikka ikuisesti. Suosittelemme, että käännyt puoleemme korunvaihtoihin liittyvissä asioissa, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan turvallisen ja anatomiaasi sopivan korun.

ONKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN TEILLÄ TURVALLISTA?
-Henkilökuntamme on ammattitaitoinen, koulutettu, kokenut ja työlleen omistautunut. Kaikki lävistykset tehdään aseptisia työtapoja noudattaen 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein. Lue tarkemmin työtavoistamme TÄÄLTÄ.

SATTUUKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN?
-Lävistyksen ottaminen nipistää hieman, mutta olemme kokeneita ammattilaisia ja teemme kaikki lävistykset parhailla mahdollisilla välineillä ja tekniikoilla niin nopeasti ja kivuttomasti kuin mahdollista. Todennäköisesti koko homma on ohi paljon nopeammin ja helpommin kuin luulisit.

SAANKO PUUDUTUKSEN?
-Voit halutessasi käyttää apteekista reseptivapaasti saatavia puudutuslaastareita tai -voidetta ennen lävistystä. Tämä on kuitenkin lähes poikkeuksetta tarpeetonta.

MITEN HOIDAN JA PUHDISTAN LÄVISTYSTÄ?
-Käymme hoito-ohjeet läpi perusteellisesti aina lävistyksen yhteydessä ja annamme asiakkaalle mukaan kirjalliset ohjeet. Löydät hoito-ohjeet myös TÄÄLTÄ.

MITÄ JOS LÄVISTYKSENI TULEHTUU?
-Mikäli lävistyksesi kanssa ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ota välittömästi yhteyttä meihin tai tule käymään. Yleisimpiä ongelmia lävistysten kanssa ovat kolhujen, lävistyksen päällä nukkumisen, koskettelun ja korun liikuttelun, kemikaalien ym. ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamat ärtymiset.

Nämä hoituvat useimmiten mahdolliset ongelmanaiheuttajat kartoittamalla ja eliminoimalla. Joskus kuitenkin esim. turvonnut lävistys saattaa vaatia korunvaihtoa pidempään parantuakseen.

Autamme parhaamme mukaan kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa, myös vaikka lävistys ei olisi meillä tehty. Tule rohkeasti käymään tai ota yhteyttä!