Tärkeää Tietoa

Tärkeää tietoa:

MIKÄ ON LÄVISTYSTEN IKÄRAJA?
-Lävistysten ikäraja on 16 -vuotta. Laillisen huoltajan suostumuksella teemme tavallisimpia peruslävistyksiä yli 14 -vuotiaille.

Alle 16 -vuotiaan huoltaja voi soittaa etukäteen studiolle (Turku/Rauma: 045-78402295, Tampere: 044-2429904) tai mieluiten tulla mukaan paikan päälle.

Tavallisia korvakoruja teemme yli 5 -vuotiaille lapsille. Edellytyksenä on että lapsi pystyy olemaan tilanteessa riittävän rauhallisesti, jotta lävistykset saadaan tehtyä turvallisesti ja lapselle jää mahdollisimman mukava kokemus.

Nänni-, genitaali-, microdermal- ja surface-lävistysten ikäraja on 18v.

PITÄÄKÖ LÄVISTYKSEEN VARATA AIKA?
-Suosittelemme ajanvarausta kaikkiin lävistyksiin ja koruostoihin jonotuksen välttämiseksi ja haluamasi ajankohdan varmistamiseksi.

Varaustilanteen salliessa teemme myös Walk-In lävistyksiä ilman ajanvarausta.

Nettiajanvaraus -palvelumme kautta ajan varaaminen on helppoa ja nopeaa vuorokauden ympäri (nettiajanvaraus sulkeutuu 30min ennen varattavan ajan alkua).

MITÄ MAKSAA?
-Lävistyshinnaston löydät TÄÄLTÄ.

TEETTEKÖ LÄVISTYKSIÄ OMILLA KORUILLA?
-Emme. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisia, kauniita ja mahdollisimman ongelmattomia lävistyksiä. Korun laatu on erittäin keskeisessä roolissa edellä mainituissa ja ilman korun valmistajalta saatavia asianmukaisia dokumentteja laadun varmistaminen on mahdotonta.

VOINKO VALITA LÄVISTYKSEENI HETI MUUN KUIN PERUSKORUN?
-Toki! Valikoimistamme löytyy peruskorujen lisäksi runsaasti mm. aitoja ja synteettisiä korukiviä, kultakoruja, renkaita ja clickereitä, jotka soveltuvat niin tuoreisiin kuin parantuneisiinkin lävistyksiin.

Voit valita lävistykseesi heti kauniin ja miellyttävän korun, jota voit turvallisesti käyttää vaikka ikuisesti. Useimmilla koruillamme on lisäksi elinikäinen takuu, joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

MILLOIN VOIN VAIHTAA KORUN LÄVISTYKSEENI?
-Suosittelemme ettet poista korua lävistyksestä ennen kuin lävistys on täysin parantunut. Useimmissa lävistyksissä tämä vie jopa useita kuukausia, vaikka lävistys vaikuttaisi oireettomalta jo aikaisemmin.

Teemme kaikille lävistyksille veloituksettoman jälkitarkastuksen n. 1kk kuluttua lävistämisestä, jolloin voimme tarvittaessa lyhentää tapin sopivampaan turvotuksen laskeuduttua (koru ei sisälly hintaan). Suun alueen lävistyksissä jälkitarkastus ja korun lyhennys tehdään n. 2-4vko kuluttua.

Muistathan, että huonolaatuinen koru voi aiheuttaa allergioita ja ongelmia täysin parantuneessakin lävistyksessä. Käytämme kaikissa lävistyksissä implanttisertifioituja koruja, joita voit käyttää huoletta vaikka ikuisesti.

Suosittelemme, että käännyt puoleemme korunvaihtoihin liittyvissä asioissa, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan turvallisen ja anatomiaasi sopivan korun.

ONKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN TEILLÄ TURVALLISTA?
-Henkilökuntamme on ammattitaitoinen, kouluttautunut, kokenut ja työlleen omistautunut. Kaikki lävistykset tehdään aseptisia työtapoja noudattaen. Olemme tiettävästi ensimmäinen ja ainoa liike Suomessa, jossa kaikki lävistykset tehdään 100% steriilein ja kertakäyttöisin välinein. Lue lisää TÄÄLTÄ.

SATTUUKO LÄVISTYKSEN OTTAMINEN?
-Lävistyksen ottaminen nipistää hieman, mutta olemme kokeneita ammattilaisia ja teemme kaikki lävistykset parhailla mahdollisilla välineillä ja tekniikoilla niin nopeasti ja kivuttomasti kuin mahdollista. Todennäköisesti koko homma on ohi paljon nopeammin ja helpommin kuin luulisit.

SAANKO PUUDUTUKSEN?
-Voit halutessasi käyttää apteekista reseptivapaasti saatavia puudutuslaastareita tai -voidetta ennen lävistystä. Tämä on kuitenkin lähes poikkeuksetta tarpeetonta.

MITEN HOIDAN JA PUHDISTAN LÄVISTYSTÄ?
-Käymme hoito-ohjeet läpi perusteellisesti aina lävistyksen yhteydessä ja annamme asiakkaalle mukaan kirjalliset ohjeet. Löydät hoito-ohjeet myös TÄÄLTÄ.

MITÄ JOS LÄVISTYKSENI TULEHTUU?
-Mikäli tekemässämme lävistyksessä ilmenee mitään poikkeuksellista tai epäselvyyksiä, ota välittömästi yhteyttä meihin.

Lävistyksen tulee olla siisti koko paranemisen ajan. Voimakas punoitus, kuumotus, turvotus, kipu, patit yms. eivät kuulu normaaliin paranemiseen ja ovat merkkejä ärtymisestä, joka pitää tarkistaa ja arvioida välittömästi mieluiten paikan päällä.

Yleisimpiä ongelmien aiheuttajia ovat lävistyksen päällä nukkuminen, koskettelu ja korun liikuttelu, kolhut, kemikaalit ym. ulkoiset ärsykkeet. Oireet katoavat useimmiten melko nopeasti, kun ongelman aiheuttaja on löytynyt ja eliminoitu. Joskus kuitenkin esim. turvonnut lävistys saattaa vaatia korunvaihtoa pidempään tai vaatia muuta hoitoa.

Päivitämme mielellämme myös vanhat korusi laadukkaisiin ja turvallisiin sekä autamme parhaamme mukaan vanhojen lävistysten korjaamisissa yms.