Microdermal

MICRODERMAL, DERMAL ANCHOR – Larypiercing, Turku

Microdermal (tai Dermal Anchor) on pieni ”ankkurimainen” koru, joka lävistetään ihon alle. Korussa on litteä kantaosa, joka asennetaan kokonaisuudessaan ihon alle, ja varsiosa joka jää ihon pinnalle. Korun varsiosan sisällä on kierteet erilaisten irtopäiden (”timantit”, laatat, piikit, pallot, tähdet yms.) kiinnittämiseksi.

Microdermal ei ole implantti!!! Vaikka microdermal-lävistyksellä saavutetaan periaatteessa hieman transdermal-implanttia muistuttava lopputulos ja microdermal-lävistys on tavallaan muita lävistyksiä pysyvämpi (korun kantaosa on ihon alla kunnes se poistetaan lopullisesti), eroaa microdermal-lävistys kuitenkin implanteista merkittävästi mm. asennuksen, paranemisen ja korun poistamisen osalta.

Microdermal-lävistyksen poistaminen on kokeneen ammattilaisen suorittamana varsin yksinkertainen homma eikä vaadi viiltoja, tikkejä tai muita ihmeellisyyksiä. Koruun kiinnitettävä irtopää voidaan irrottaa parantuneesta lävistyksestä väliaikaisesti, jolloin lävistys on erittäin huomaamaton.

Käytän microdermal-lävistyksissä Amerikkalaisen Industrial Strength:in valmistamia käsinkiillotettuja uuden sukupolven microdermal -koruja. Uusi päivitetty korumalli antaa huomattavasti vakaamman tuen joka suuntaan ja uloskasvuja, lyhyen jalan ulos pulpahtamisia ym. ongelmia esiintyy kokemuksieni mukaan huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä vanhalla korumallilla. Kannattaa toki kuitenkin muistaa, että mikään ihmiskehossa ei ole 100% varmaa, ja parhaista mahdollisista tekniikoista, koruista ja huolellisesta hoidosta huolimatta uloskasvuja tai ongelmia saattaa joskus ilmaantua.

Microdermal-lävistyksiä voidaan tehdä periaatteessa melkein mihin tahansa kohtaan kehossa. Kannattaa kuitenkin miettiä käytännöllisyyttä ja jokapäiväistä elämää lävistyksen kanssa (esim. sormet, kämmenselkä, jalkapöytä yms. eivät ole järkeviä vaihtoehtoja microdermaleille tai muillekaan lävistyksille). Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on idea microdermal-lävistyksestä. Keskustelen ja kerron mielelläni kyseisen idean toteutettavuudesta ja mahdollisista riskeistä jne.

Olen tehnyt microdermal lävistyksiä useita vuosia eri puolille kehoa, joten käytännön kokemusta microdermalien ominaisuuksista on karttunut runsaasti. Olen osallistunut kansainvälisissä seminaareissa useille oppitunneille ja työpajoihin, joissa on perehdytty mm. microdermal –lävistysten sijottamiseen, lävistystekniikoihin, korumalleihin, jälkihoitoon ja ongelmienkartoitukseen ym. oleellisesti microdermal-lävistysten paranemiseen ja pysymiseen vaikuttaviin asioihin. Teen jatkuvasti tiivistä yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa, pitääkseni tekniikkani ja tietoni ajan tasalla.

Valikoimistani löytyy runsaasti erilaisia vaihtopäitä microdermaleihin (mm. kristalleja, opaaleja, luonnonkiviä, laattoja, palloja, tähtiä yms.).

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään niin keskustellaan tarkemmin eri vaihtoehdoista ja toteutuksesta.