Lävistyskorut

LÄVISTYSKORUT

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja kauniita, mahdollisimman helposti paranevia lävistyksiä niin kivuttomasti kuin mahdollista.

Käytämme kaikissa lävistyksissä ainoastaan käsinkiillotettuja sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki materiaalit ovat nikkelivapaita ja implanttisertifioituja.

Meiltä löydät laadukkaat ja näyttävät korut uusiin ja parantuneisiin lävistyksiin maailman arvostetuimmilta koruvalmistajilta. Valikoimissamme mm. Anatometal, Industrial Strength, LeroiNeometal, BodyGems, Maya Jewelry, Tether Jewelry, Glasswear Studios.

Lähes kaikilla koruillamme on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu, joka kattaa valmistus- ja materiaalivirheet, kuten kivien irtoamiset ja värjäytymiset, roikkuvien osien kiinnitykset yms.

MIKÄ IHMEEN SISÄKIERRE TAI KIERTEETÖN JA MIKSI?

Asiakkaalle konkreettisin ero on entistäkin kivuttomampi lävistys ja tulevaisuudessa vähemmän kipua, ärtyilyä yms. korua vaihtaessa.

Tavallisissa yleisimmin käytetyissä lävistyskoruissa korun kierteet (uroskappale) ovat lävistyskorun varressa, jolloin terävät kierteen reunat saattavat vahingoittaa lävistyshaavaa ja kuljettaa likaa lävistykseen korua asennettaessa ja poistaessa.

Sisäkierteisessä korussa uroskappale on korun irtopäässä (pallo, laatta, kristalli tms.) ja naaraskappale korussa, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täysin sileä ja kierteet hygienisesti suojassa korun sisällä.

Kierteettömässä korussa on kaikki samat sisäkierteisen korun hyvät puolet, mutta korun kiinnitysmekanismi on erilainen. Koru toimii patentoidulla ”Snap Together” -tekniikalla eli korun irtopäässä on kierteiden tilalla pieni ”pinni”, joka työntyy korun varsiosan sisään ja pitää pään paikallaan.

Sisäkierteisten ja kierteettömien korujen etuna on myös keskivertoisesti paremmin paikallaan pysyvät irtopäät sekä laajempi ja laadukkaampi valikoima erilaisia irtopäitä koruihin.

MIKSI KÄSINKIILLOTUS?

Tärkein syy on nopeammin ja helpommin paraneva lävistys, mutta toki merkittävää on myös kauniimpi ja kiiltävämpi koru.

Lävistyskorut kiillotetaan koneellisesti monivaiheisessa prosessissa eri karkeusasteissa. Käsinkiillotetut korut viimeistellään vielä tämän jälkeen yksitellen virheettömiksi ja peilikirkkaiksi käsityönä.

Täydellisesti viimeistelty käsinkiillotettu koru nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää komplikaatioiden riskiä merkittävästi.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, eikä haava pysty luonnollisesti puhdistumaan, joka pitkittää paranemista ja saattaa aiheuttaa komplikaatioita. Epätäydellinen korun pinta aiheuttaa myös ärsykettä korun liikkuessa lävistyshaavassa.

KORUMATERIAALIT

Käytämme tuoreissa lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania (ASTM-F136), täyttä 14k ja 18k kultaa, lasia tai niobiumia.

Korumateriaalilla on korun mallin ja viimeistelyn lisäksi äärimmäisen suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja hyvinvointiin. Epäpuhdas ja soveltumaton korumateriaali saattaa aiheuttaa mm. allergiaa, lävistyksen ärtymistä, uloskasvua tai pahimmassa tapauksessa olla jopa riski terveydelle. Usein oireet eivät ilmene välittömästi vaan pitkäaikaisemman altistumisen seurauksena.

ANODISOINTI

Tarjoamme korujen värjäyspalvelua anodisoimalla. Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaanin pinnassa luonnollisesti oleva oksidifilmi saadaan heijastamaan valoa halutun värisenä sähkövirran avulla. Anodisointi myös puhdistaa korun täydellisesti kiillotusainejäänteistä ym. epäpuhtauksista ja parantaa korun implanttiominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).

Halutessasi voimme siis värjätä kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti ilman haitallisia pinnoitteita useisiin eri väreihin, kuten pronssi, violetti, sinisen eri sävyt, kulta, ruusukulta, kupari, pinkki, fuksia, turkoosi ja vihreä.

Ajan kuluessa mm. hankaus, kemikaalit ym. saattavat kuluttaa oksidifilmiä, jolloin väri voi muuttua tai haalistua. Tämä ei kuitenkaan pilaa korua tai ole vaarallista. Tarjoamme veloituksettoman uudelleen anodisoinnin kaikille koruillemme mikäli väri on muuttunut tai haalistunut.