Lävistyskorut

KAUNIIT JA LAADUKKAAT LÄVISTYSKORUT TURUSSA JA TAMPEREELLA

Käytämme kaikissa lävistyksissä ainoastaan virheettömiksi viimeisteltyjä sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki materiaalit ovat nikkelivapaita ja jatkuvaan käyttöön soveltuvia.

Lähes kaikki kivet istutetaan käsityönä eikä missään koruissamme käytetä liimoja, haitallisia pinnotteita tms.

Meiltä löydät kauniit ja laadukkaat korut kaikkiin lävistyksiin maailman arvostetuimmilta valmistajilta.

SISÄKIERTEISET JA KIERTEETTÖMÄT LÄVISTYSKORUT

Yleisimmin käytetyissä lävistyskoruissa korun kierteet (uroskappale) ovat lävistyskorun varressa, jolloin terävät kierteen reunat saattavat vahingoittaa lävistystä ja kuljettaa likaa korua asennettaessa ja poistaessa.

Sisäkierteisessä korussa uroskappale on korun irtopäässä (pallo, laatta, kristalli tms.) ja naaraskappale korun varressa, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täysin sileä ja kierteet hygienisesti suojassa korun sisällä.

Kierteettömässä korussa on samat ominaisuudet kuin sisäkierteisessä, mutta korun kiinnitysmekanismi on erilainen. Koru toimii erityisellä ”Press fit” -tekniikalla eli korun irtopäässä on kierteiden tilalla pieni ”pinni”, joka työntyy korun varsiosan sisään ja pitää pään paikallaan.

Asiakkaalle konkreettisin ero sisäkierteisissä ja kierteettömissä koruissa on kivuttomampi asennus ja vähemmän ärtyilyä yms. korua vaihtaessa. Sisäkierteisten ja kierteettömien korujen etuna on myös yleensä paremmin paikallaan pysyvät korut sekä laaja ja laadukas valikoima erilaisia irtopäitä.

KORUN VIIMEISTELY JA KIILLOTUS

Virheettömäksi ja peilikirkkaaksi viimeistelty koru on kaunis ja nopeuttaa paranemisprosessia sekä vähentää komplikaatioiden riskiä merkittävästi.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, eikä haava pysty luonnollisesti puhdistumaan, joka pitkittää paranemista ja saattaa aiheuttaa komplikaatioita. Epätäydellinen korun pinta aiheuttaa myös ärsytystä korun liikkuessa lävistyshaavassa.

KORUMATERIAALIT

Käytämme tuoreissa lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania (ASTM-F136), täyttä 14k ja 18k kultaa, niobiumia tai lasia.

Korumateriaalilla on korun mallin ja viimeistelyn lisäksi erityisen suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja hyvinvointiin. Epäsoveltuva korumateriaali saattaa aiheuttaa parantuneessakin lävistyksessä allergioita, ärsytystä, uloskasvua tai pahimmassa tapauksessa olla jopa riski terveydelle. Usein oireet eivät ilmene välittömästi, vaan pitkäaikaisemman altistumisen seurauksena.

ANODISOINTI

Halutessasi voimme värjätä kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti useisiin eri väreihin, kuten pronssi, violetti, sininen, kulta, ruusukulta, kupari, pinkki, fuksia, turkoosi ja vihreä.

Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaani- ja niobium -korujen pintaan saadaan sähkövirran avulla muodostettua suojaava oksidikerros, joka heijastaa valoa halutun värisenä.

Anodisointi myös parantaa korun ominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).