Lävistyskorut

KAUNIIT JA LAADUKKAAT LÄVISTYSKORUT | Turku | Tampere | Rauma

Meiltä löydät tyylikkäät ja turvalliset korut tuoreisiin ja parantuneisiin lävistyksiin asiantuntevan ammattilaisen opastuksella.

Käytämme ainoastaan peilikirkkaaksi viimeisteltyjä sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki materiaalit ovat nikkelivapaita ja jatkuvaan käyttöön soveltuvia.

Valikoimissamme on runsaasti aitoja ja synteettisiä korukiviä, kultakoruja, renkaita ja clickereitä yms., joista voit valita heti mieluisen korun uuteen lävistykseesi tai tulla päivittämään korut jo olemassa oleviin lävistyksiin.

Meiltä saat myös lahjakortit koruostoihin.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

MIKÄ IHMEEN SISÄKIERRE JA MIKSI? 

Tavallisten ulkokierteisten korujen (kierre korun ulkopinnalla) rosoiset kierteet saattavat vahingoittaa lävistystä sekä kerätä ja kuljettaa likaa korua vaihdettaessa. Valitettavan usein halpatuotantomaissa valmistettujen ulkokierteisten korujen materiaalit ja viimeistely ovat myös hyvin kyseenalaisia.

Sisäkierteisessä korussa kierteet ovat suojassa korun varren sisällä, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täydellisen sileä.

Kierteettömässä korussa periaate on sama kuin sisäkierteisessä, mutta lukko-osa kiinnitetään kierteiden sijaan tapin sisään painettavalla ”pinnillä”.

KORUN VIIMEISTELY JA KIILLOTUS

Kauniin ulkonäön lisäksi virheetön ja peilikirkas viimeistely nopeuttaa lävistyksen paranemista sekä vähentää komplikaatioita merkittävästi.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, joka haittaa haavan paranemista ja aiheuttaa ärsytystä korun liikkuessa.

KORUMATERIAALIT

Käytämme tuoreissa lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania (ASTM-F136), täyttä 14k ja 18k kultaa, niobiumia tai lasia.

Korumateriaalilla on erittäin suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja hyvinvointiin. Epäpuhdas materiaali saattaa aiheuttaa parantuneessakin lävistyksessä allergioita, ärsytystä ja uloskasvua sekä pahimmassa tapauksessa vaarantaa terveyden. Usein oireet eivät ilmene välittömästi, vaan pitkäaikaisen altistuksen seurauksena.

ANODISOINTI

Voimme värjätä anodisoimalla kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti useisiin eri väreihin.

Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaani- ja niobium -koruihin saadaan sähkövirran avulla muodostettua suojaava oksidikerros, joka heijastaa valoa halutun värisenä ja parantaa korun implanttiominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).