Lävistyskorut

LÄVISTYSKORUT

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja kauniita, mahdollisimman helposti paranevia lävistyksiä niin kivuttomasti kuin mahdollista.

Käytämme kaikissa lävistyksissä ainoastaan käsin kiillotettuja sisäkierteisiä tai kierteettömiä koruja. Kaikki materiaalit ovat nikkelivapaita ja jatkuvaan käyttöön soveltuvia.

Meiltä löydät laadukkaat ja kauniit korut tuoreisiin ja parantuneisiin lävistyksiin maailman arvostetuimmilta koruvalmistajilta.

Useimmilla koruillamme on lisäksi elinikäinen takuu, joka kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaalivirheet.

MIKÄ IHMEEN SISÄKIERTEINEN TAI KIERTEETÖN?

Yleisimmin käytetyissä lävistyskoruissa korun kierteet (uroskappale) ovat lävistyskorun varressa, jolloin terävät kierteen reunat saattavat vahingoittaa lävistyshaavaa ja kuljettaa likaa lävistykseen korua asennettaessa ja poistaessa.

Sisäkierteisessä korussa uroskappale on korun irtopäässä (pallo, laatta, kristalli tms.) ja naaraskappale korun varressa, jolloin lävistyksen läpi kulkeva osa on täysin sileä ja kierteet hygienisesti suojassa korun sisällä.

Kierteettömässä korussa on samat ominaisuudet kuin sisäkierteisessä, mutta korun kiinnitysmekanismi on erilainen. Koru toimii erityisellä ”Press fit” -tekniikalla eli korun irtopäässä on kierteiden tilalla pieni ”pinni”, joka työntyy korun varsiosan sisään ja pitää pään paikallaan.

Asiakkaalle konkreettisin ero sisäkierteisissä ja kierteettömissä koruissa on kivuttomampi asennus ja vähemmän ärtyilyä yms. korua vaihtaessa. Sisäkierteisten ja kierteettömien korujen etuna on myös yleensä paremmin paikallaan pysyvät korut sekä laaja ja laadukas valikoima erilaisia irtopäitä.

MIKSI KÄSIN KIILLOTUS?

Tärkein syy on nopeammin ja helpommin paraneva lävistys, mutta toki merkittävää on myös kauniimmin kiiltävä koru.

Lävistyskorut kiillotetaan koneellisesti monivaiheisessa prosessissa eri karkeusasteissa. Käsinkiillotetut korut viimeistellään vielä tämän jälkeen yksitellen peilikirkkaiksi käsityönä.

Haavaeritteet ja lika tarttuvat huonosti viimeistellyn korun pintaan, eikä haava pysty luonnollisesti puhdistumaan, joka pitkittää paranemista ja saattaa aiheuttaa komplikaatioita. Epätäydellinen korun pinta aiheuttaa myös ärsykettä korun liikkuessa lävistyshaavassa.

Täydellisesti viimeistelty koru nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää komplikaatioiden riskiä merkittävästi.

KORUMATERIAALIT

Käytämme tuoreissa lävistyksissä ainoastaan implanttisertifioitua titaania (ASTM-F136), täyttä 14k ja 18k kultaa, lasia tai niobiumia.

Korumateriaalilla on korun mallin ja viimeistelyn lisäksi äärimmäisen suuri vaikutus lävistyksen paranemiseen ja hyvinvointiin. Epäpuhdas ja soveltumaton korumateriaali saattaa aiheuttaa mm. allergioita, lävistyksen ärtymistä, uloskasvua tai pahimmassa tapauksessa olla jopa riski terveydelle. Usein oireet eivät ilmene välittömästi vaan pitkäaikaisemman altistumisen seurauksena.

ANODISOINTI

Halutessasi voimme värjätä kaikki titaanikorut nopeasti ja turvallisesti useisiin eri väreihin, kuten pronssi, violetti, sininen, kulta, ruusukulta, kupari, pinkki, fuksia, turkoosi ja vihreä.

Anodisointi on pintakäsittely, jolla titaani- ja niobium -korujen pintaan saadaan sähkövirran avulla muodostettua suojaava oksidikerros, joka heijastaa valoa halutun värisenä. Anodisointi parantaa myös korun implanttiominaisuuksia entisestään (ASTM-F86 sertifikaatin mukainen pintakäsittely metallisille kirurgisille implanteille).