Lävistykset

LÄVISTYKSET | Turku | Tampere | Rauma

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset. Liikkeemme palvelevat Turussa ja Tampereella sekä Pop-Up kuukausittain Raumalla.

Panostamme erityisesti huippulaadukkaisiin koruihin, välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja helposti paranevia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti. Tarjoamme luotettavaa ja ystävällistä palvelua sekä asiantuntevaa erikoisosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä, kouluttaudumme ja päivitämme toimintatapojamme jatkuvasti. Lävistäjämme ovat osallistuneet useisiin alan kansainvälisiin koulutusseminaareihin ja suorittaneet Ensiapu- sekä Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari työskentelee päätoimisesti Turussa, mutta käy säännöllisesti myös Tampereen liikkeellä sekä kuukausittain Raumalla. Lari on aloittanut lävistämisen 2005 ja tehnyt lävistyksiä ammatikseen päivittäin vuodesta 2006. Lari on erikoistunut tavallisimpien lävistysten lisäksi yksilöllisesti räätälöityihin korvaprojekteihin sekä vaativampiin erikoislävistyksiin kuten surface- ja genitaalilävistykset. Larille voit varata aikoja Turun liikkeelle sekä Rauman Pop-Up:iin.

Larin kouluttama Karita (aloittanut harjoittelijana syksyllä 2016) työskentelee osa-aikaisesti Turun liikkeellä. Karita tekee asiantuntevasti useimpia yleisiä peruslävistyksiä. Karitalle voit varata aikoja Turun liikkeelle.

Tampereen liikkeellä lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku. Saku on aloittanut Larin oppipoikana vuonna 2014 ja työskennellyt osa-aika lävistäjänä Turun liikkeellämme 2015 alkaen sekä kokoaikaisesti Tampereella 2017 alkaen. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä peruslävistyksiä. Myös Saku on syventänyt ammattitaitoaan useissa kansainvälisissä koulutusseminaareissa ja alan tapahtumissa mm. Las Vegasissa, Saksassa ja Norjassa. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle.

Tarjoamme huipputason laatua, ammattitaitoa ja palvelua sekä yhden Pohjoismaiden laadukkaimmista koruvalikoimista moderneissa ja tyylikkäissä liikkeissämme Turun ja Tampereen ydinkeskustassa sekä kuukausittain Rauman Pop-Upissa.