Lävistykset

LÄVISTYS – Larypiercing, Turku

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset.

Panostamme erityisesti huippulaadukkaisiin koruihin, välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja helposti paranevia lävistyksiä.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuista laatua ja palvelua. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä, kouluttaudumme ja päivitämme toimintaamme jatkuvasti. Lävistäjämme ovat osallistuneet useisiin alan kansainvälisiin koulutusseminaareihin ja suorittaneet Ensiapu- sekä Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Liikkeen omistaja ja päälävistäjä Lari on tehnyt lävistyksiä ammatikseen päivittäin vuodesta 2006. Lari on erikoistunut peruslävistysten lisäksi vaativampiin lävistysprojekteihin sekä surface-, microdermal ja genitaalilävistyksiin ja on yksi Suomen kokeneimmista lävistysalan ammattilaisista. Lari on paikalla pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin.

Lisäksi liikkeellämme työskentelee Larin kouluttama Saku, joka aloitti Larin oppipoikana 2014-2015. Saku palvelee nykyisin studiollamme maanantaisin. Saku tekee asiantuntevasti ja laadukkaasti kaikkia yleisimpiä peruslävistyksiä.

Olemme alan edelläkävijöitä tarjoten asiakkaillemme huipputasokasta laatua, ammattitaitoa ja palvelua sekä yhden Pohjoismaiden laadukkaimmista lävistyskoruvalikoimista.

Tervetuloa asioimaan Premium -tasoiseen lävistysten ja lävistyskorujen erikoisliikkeeseemme Turun ydinkeskustassa!