Lävistykset

LÄVISTYKSET

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset. Liikkeemme palvelevat Turussa ja Tampereella.

Panostamme erityisesti huippulaadukkaisiin koruihin, välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja helposti paranevia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ja autamme kaikissa lävistyksiin ja koruihin liittyvissä asioissa.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä, kouluttaudumme ja päivitämme toimintaamme jatkuvasti. Lävistäjämme ovat osallistuneet useisiin alan kansainvälisiin koulutusseminaareihin ja suorittaneet Ensiapu- sekä Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari työskentee pääsääntöisesti Turussa, mutta vierailee säännöllisesti myös Tampereen liikkeellämme. Lari on tehnyt lävistyksiä ammatikseen päivittäin vuodesta 2006. Lari on erikoistunut tavallisimpien lävistysten lisäksi vaativampiin erikoislävistyksiin, kuten surface -lävistykset, microdermalit, genitaalit yms., sekä perehtynyt erityisesti hellävaraisiin ”freehand” -lävistystekniikoihin.

Tampereen liikkeellämme lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku. Saku on aloittanut lävistämisen Larin oppipoikana vuonna 2014 ja on työskennellyt osa-aika lävistäjänä Turun liikkeellämme vuodesta 2015. Myös Saku on syventänyt  ammattitaitoaan useissa kansainvälisissä koulutusseminaareissa ja alan tapahtumissa mm. Las Vegasissa, Saksassa ja Norjassa.

Olemme alamme edelläkävijöitä ja tarjoamme asiakkaillemme huipputasokasta laatua, ammattitaitoa ja palvelua sekä yhden Pohjoismaiden laadukkaimmista lävistyskoruvalikoimista moderneissa ja tyylikkäissä liikkeissämme Turun ja Tampereen ydinkeskustassa.