Lävistykset

LÄVISTYKSET | Turku | Tampere

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset. Liikkeemme palvelevat Turussa ja Tampereella.

Panostamme erityisesti huippulaadukkaisiin koruihin, välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja helposti paranevia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ja autamme kaikissa lävistyksiin ja koruihin liittyvissä asioissa.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä, kouluttaudumme ja päivitämme toimintatapojamme jatkuvasti. Lävistäjämme ovat osallistuneet useisiin alan kansainvälisiin koulutusseminaareihin ja suorittaneet Ensiapu- sekä Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari työskentelee pääsääntöisesti Turussa, mutta käy säännöllisesti myös Tampereen liikkeellä n. 1-2krt/kk. Lari on aloittanut lävistämisen 2005 ja tehnyt lävistyksiä ammatikseen vuodesta 2006. Lari on erikoistunut tavallisimpien lävistysten lisäksi yksilöllisesti räätälöityihin korvaprojekteihin, vaativampiin erikoislävistyksiin kuten surface -lävistykset ja genitaalit sekä perehtynyt erityisesti hellävaraisiin ”freehand” -lävistystekniikoihin. Larille voit varata aikoja Turun ja Tampereen liikkeille.

Larin oppityttö Karita (aloittanut syksyllä 2016) työskentelee osa-aikaisesti Turun liikkeellä. Karita tekee Larin valvonnassa harjoitustöitä alennetuin hinnoin: korvalehti ja perusrusto -20% listahinnasta. Inner Conch, nenänsivu, huuli, napa ja nänni -50% listahinnasta. Erikoiskorut eivät sisälly alennukseen. Karitalle voit varata aikoja harjoitustöihin Turun liikkeelle.

Tampereen liikkeellämme lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku. Saku on aloittanut Larin oppipoikana vuonna 2014 ja on työskennellyt osa-aika lävistäjänä Turun liikkeellämme 2015 alkaen sekä täyspäiväisesti Tampereella elokuusta 2017 alkaen. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä. Myös Saku on syventänyt ammattitaitoaan useissa kansainvälisissä koulutusseminaareissa ja alan tapahtumissa mm. Las Vegasissa, Saksassa ja Norjassa. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle.

Tarjoamme asiakkaillemme huipputasokasta laatua, ammattitaitoa ja palvelua sekä yhden Pohjoismaiden laadukkaimmista koruvalikoimista moderneissa ja tyylikkäissä liikkeissämme Turun ja Tampereen ydinkeskustassa.