Lävistykset

LÄVISTYKSET | Turku | Tampere | Rauma

Tarjoamme ainutlaatuisen koruvalikoiman sekä ystävällistä ja ammattitaitoista erikoisosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa. Liikkeemme palvelevat Turun ja Tampereen keskustassa, sekä Pop-Up kuukausittain Raumalla.

Teemme ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikkia lävistyksiä perus korvakoruista vaativampiin erikoislävistyksiin, mukaanlukien genitaalilävistykset, microdermalit ja surface -lävistykset.

Panostamme erityisesti ainutlaatuiseen koruvalikoimaan sekä parhaisiin välineisiin ja tekniikoihin, joilla pystymme takaamaan mahdollisimman kivuttomia, kauniita ja huolettomia lävistyksiä ehdottoman turvallisesti.

Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja ystävällistä palvelua ja erikoisosaamista kaikissa lävistys- ja koruasioissa.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja omistautuneesti. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä ja trendejä, kouluttaudumme ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Henkilökuntamme on syventänyt ammattitaitoaan kansainvälisissä koulutusseminaareissa mm. Saksassa ja Vegasissa sekä suorittanut Ensiapu- sekä Bloodborne Pathogens and Infection Control Training -koulutukset.

Liikkeen omistaja Lari työskentelee päätoimisesti Turussa, mutta käy säännöllisesti myös Tampereen liikkeellä sekä Pop Up:issa kuukausittain Raumalla. Lari on aloittanut lävistämisen 2005 ja tehnyt lävistyksiä kokoaikaisesti vuodesta 2006. Lari on erikoistunut erityisesti yksilöllisesti tyyliteltyihin korvaprojekteihin sekä surface -lävistyksiin, microdermaleihin ym. erikoislävistyksiin. Larille voit varata aikoja Turun liikkeelle sekä Rauman Pop-Up:iin.

Larin kouluttama Karita (harjoittelijana 2016 alkaen) työskentelee osa-aikaisesti Turun liikkeellä sekä satunnaisesti myös Tampereella. Karita tekee asiantuntevasti useimpia peruslävistyksiä sekä palvelee koruostoissa, korunvaihdoissa yms. Karitalle voi varata aikoja nettiajanvarauksessa erikseen ilmoitettuina päivinä.

Tampereen liikkeen lävistäjänä toimii Larin kouluttama Saku. Saku aloitti Larin oppipoikana vuonna 2014 ja on työskennellyt osa-aikaisesti Turun liikkeellä 2015 alkaen sekä kokoaikaisesti Tampereella vuodesta 2017. Saku tekee asiantuntevasti kaikkia yleisimpiä lävistyksiä. Sakulle voit varata aikoja Tampereen liikkeelle.